6 ouă, 6 singuri ulei (sau unt topit), 12 linguri zahăr, 12 linguri nuci măcinate, 200 g rahat, 2 linguriţe cacao, marmeladă, 2 pahare făină, vanilie, 1 praf sare.
Se freacă 6 gălbenuşuri cu 6 linguri zahăr si cu 6 linguri ulei sau unt topit. Se adaugă făină cât cuprinde (aproximativ 2 pahare). Aluatul nu trebuie să fie prea tare. Se ia din aluat mai mult de jumătate şi se întinde pe o tavă unsă.
Pe de altă parte se bat albuşurile spumă, se adaugă 6 linguri zahăr şi 2 linguriţe cacao şi se bat împreună până se întăreşte albuşul ca pentru bezele. Se adaugă 12 linguri nuci măcinate.
Peste aluatul întins în tavă se pune un strat subţire de marmeladă acrită cu zeamă de lămâie, peste care se presară rahatul tăiat cubuleţe. Deasupra se toarnă albuşul bătut şi amestecat cu nucile, iar deasupra se rade restul de cocă printr-o răzuitoare cu găuri mari. Se coace la foc potrivit cam o oră până este frumos rumenită. Se taie bucăţi şi se pudrează cu zahăr.