Pandişpanul: se măsoară într-un borcan de 400 g trei sferturi de zahăr şi se pune la fiert cu 5 linguri de apă pînă fierbe şi se dizolvă. Se bat 6 albuşuri spumă la care se adaugă puţină sare. Peste albuşuri se toarnă puţin câte puţin siropul de zahăr fierbinte. Se amestecă gălbenuşurile cu 6 linguri de ulei. Se adaugă 400 g făină. Se adaugă mirodenii. Se unge tava şi se coace la foc bine încins înainte.
Foile de cacao: 80 g zahăr, 80 g margarină, 1 ou, 2 linguri cacao, făină cât cuprinde, 1 linguriţă amoniac stins în 4 linguri de apă caldă. Foaia să fie potrivită (250 g făină). Se împarte compoziţia în două părţi, foile se coc pe dosul tăvii.
Crema: 1 litru lapte, 6 linguri făină, 1 pachet margarină, 1 lămâie cu coajă, 300 g zahăr. Se cace ca orice altă cremă. Untul se pune cât compoziţia e încă fierbinte.
Glazura: 5 linguri zahăr, 3-4 linguri cacao, 3-4 linguri cacao, 3-4 linguri apă. Se fierb până se topeşte zahărul, după care se amestecă cu un gălbenuş.