Bucătăria lu' mamaie

luni, 8 aprilie 2013

Fursecuri

3 ceşti cu ulei, 3 ouă, 3 ceşti zahăr, 7 ceşti făină, 1 praf de copt. Se freacă ouăle cu zahărul, se adaugă uleiul, încet, apoi praful de copt şi la final făina. Se fac perişoare mici, se coc la foc potrivit şi se lipesc cu gem sau cremă de unt.
Publicat de Razvan Ditescu la 13:28
Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire

Arhivă reţete

  • ►  2012 (39)
    • ►  septembrie (1)
    • ►  octombrie (8)
    • ►  noiembrie (25)
    • ►  decembrie (5)
  • ▼  2013 (52)
    • ►  februarie (16)
    • ►  martie (7)
    • ▼  aprilie (24)
      • Rulouri
      • Chec (Aurora)
      • Bomboane
      • Bomboane cu vişine (din vişinată)
      • Piersici
      • Bastonaşe
      • Caise
      • Fursecuri
      • Fursecuri
      • Fursecuri (trandafiri)
      • Fursecuri
      • Fursecuri cu nuci
      • Fursecuri
      • Turtă dulce
      • Fursecuri cu stafide
      • Pişcoturi
      • Pişcoturi
      • Saleuri mamaie
      • Saleuri mamaie
      • Prăjitură cu brânză (Anca Trandafir)
      • Parfait (Anca Trandafir)
      • Cornuleţe de post (Steluţa Neaga)
      • Cornuleţe
      • Prăjitură (Mariana)
    • ►  iunie (2)
    • ►  iulie (3)
  • ►  2018 (27)
    • ►  ianuarie (22)
    • ►  februarie (1)
    • ►  octombrie (1)
    • ►  noiembrie (3)

Etichete

  • aperitive
  • cartofi ciocolată
  • checuri
  • ciocolată
  • ciorbe
  • dulceţuri
  • dulciuri
  • fursecuri
  • îngheţată
  • mâncăruri
  • murături
  • nuga
  • pişcoturi
  • prăjituri
  • preparate porc
  • salam biscuiți
  • saleuri
  • suc de soc
  • supe
  • șarlotă
  • torturi
  • turtă dulce
  • zacusca

Blogul meu

  • Blogu' lu' Răzvă

Despre mine

Fotografia mea
Razvan Ditescu
Vizualizați profilul meu complet
Tema Călătorii. Imagini pentru teme create de kamisoka. Un produs Blogger.