Bucătăria lu' mamaie

luni, 22 aprilie 2013

Cornuleţe de post (Steluţa Neaga)

O lămâie se curăţă şi se stoarce într-un pahar de apă. 1/2 făină, drojdie cât o mingie de ping-pong, un pahar de ulei şi sare. Se plămădeşte drojdia cu lămâia şi făina. Se umplu cu rahat şi se coc imediat. Cât sunt încă calde cornuleţele se tăvălesc prin zahăr farin.
Publicat de Razvan Ditescu la 12:20
Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire

Arhivă reţete

  • ►  2012 (39)
    • ►  septembrie (1)
    • ►  octombrie (8)
    • ►  noiembrie (25)
    • ►  decembrie (5)
  • ▼  2013 (52)
    • ►  februarie (16)
    • ►  martie (7)
    • ▼  aprilie (24)
      • Rulouri
      • Chec (Aurora)
      • Bomboane
      • Bomboane cu vişine (din vişinată)
      • Piersici
      • Bastonaşe
      • Caise
      • Fursecuri
      • Fursecuri
      • Fursecuri (trandafiri)
      • Fursecuri
      • Fursecuri cu nuci
      • Fursecuri
      • Turtă dulce
      • Fursecuri cu stafide
      • Pişcoturi
      • Pişcoturi
      • Saleuri mamaie
      • Saleuri mamaie
      • Prăjitură cu brânză (Anca Trandafir)
      • Parfait (Anca Trandafir)
      • Cornuleţe de post (Steluţa Neaga)
      • Cornuleţe
      • Prăjitură (Mariana)
    • ►  iunie (2)
    • ►  iulie (3)
  • ►  2018 (27)
    • ►  ianuarie (22)
    • ►  februarie (1)
    • ►  octombrie (1)
    • ►  noiembrie (3)

Etichete

  • aperitive
  • cartofi ciocolată
  • checuri
  • ciocolată
  • ciorbe
  • dulceţuri
  • dulciuri
  • fursecuri
  • îngheţată
  • mâncăruri
  • murături
  • nuga
  • pişcoturi
  • prăjituri
  • preparate porc
  • salam biscuiți
  • saleuri
  • suc de soc
  • supe
  • șarlotă
  • torturi
  • turtă dulce
  • zacusca

Blogul meu

  • Blogu' lu' Răzvă

Despre mine

Fotografia mea
Razvan Ditescu
Vizualizați profilul meu complet
Tema Călătorii. Imagini pentru teme create de kamisoka. Un produs Blogger.