Bucătăria lu' mamaie

joi, 28 martie 2013

Chec

300 g zahăr, 300 g unt, 5 ouă, 300 g făină, 1 ceaşcă mare lapte, puţin rom, 1 vârf linguriţă bicarbonat. Se freacă untul cu zahărul, se adaugă gălbenuşurile unul câte unul, laptele, făina şi albuşurile bătute spumă. Se poate adăuga rahat, nuci stafide.
Publicat de Razvan Ditescu la 10:03
Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire

Arhivă reţete

  • ►  2012 (39)
    • ►  septembrie (1)
    • ►  octombrie (8)
    • ►  noiembrie (25)
    • ►  decembrie (5)
  • ▼  2013 (52)
    • ►  februarie (16)
    • ▼  martie (7)
      • Tort de la televizor (mama Tatianei Iekel)
      • Mozaic (de la radio)
      • Mozaic
      • Chec
      • Chec
      • Rulouri cu cremă şi vanilie
      • Bezele
    • ►  aprilie (24)
    • ►  iunie (2)
    • ►  iulie (3)
  • ►  2018 (27)
    • ►  ianuarie (22)
    • ►  februarie (1)
    • ►  octombrie (1)
    • ►  noiembrie (3)

Etichete

  • aperitive
  • cartofi ciocolată
  • checuri
  • ciocolată
  • ciorbe
  • dulceţuri
  • dulciuri
  • fursecuri
  • îngheţată
  • mâncăruri
  • murături
  • nuga
  • pişcoturi
  • prăjituri
  • preparate porc
  • salam biscuiți
  • saleuri
  • suc de soc
  • supe
  • șarlotă
  • torturi
  • turtă dulce
  • zacusca

Blogul meu

  • Blogu' lu' Răzvă

Despre mine

Fotografia mea
Razvan Ditescu
Vizualizați profilul meu complet
Tema Călătorii. Imagini pentru teme create de kamisoka. Un produs Blogger.