Bucătăria lu' mamaie

duminică, 31 martie 2013

Bezele

5 albuşuri, 75 g zahăr pisat, zeamă de lămâie. Se amestecă bine timp de 45 minute. Se toarnă pe o tavă, în grămezi mici, şi se pun la copt.
Publicat de Razvan Ditescu la 10:24
Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire

Arhivă reţete

  • ►  2012 (39)
    • ►  septembrie (1)
    • ►  octombrie (8)
    • ►  noiembrie (25)
    • ►  decembrie (5)
  • ▼  2013 (52)
    • ►  februarie (16)
    • ▼  martie (7)
      • Tort de la televizor (mama Tatianei Iekel)
      • Mozaic (de la radio)
      • Mozaic
      • Chec
      • Chec
      • Rulouri cu cremă şi vanilie
      • Bezele
    • ►  aprilie (24)
    • ►  iunie (2)
    • ►  iulie (3)
  • ►  2018 (27)
    • ►  ianuarie (22)
    • ►  februarie (1)
    • ►  octombrie (1)
    • ►  noiembrie (3)

Etichete

  • aperitive
  • cartofi ciocolată
  • checuri
  • ciocolată
  • ciorbe
  • dulceţuri
  • dulciuri
  • fursecuri
  • îngheţată
  • mâncăruri
  • murături
  • nuga
  • pişcoturi
  • prăjituri
  • preparate porc
  • salam biscuiți
  • saleuri
  • suc de soc
  • supe
  • șarlotă
  • torturi
  • turtă dulce
  • zacusca

Blogul meu

  • Blogu' lu' Răzvă

Despre mine

Fotografia mea
Razvan Ditescu
Vizualizați profilul meu complet
Tema Călătorii. Imagini pentru teme create de kamisoka. Un produs Blogger.