Bucătăria lu' mamaie

joi, 7 februarie 2013

Tort de la Laurenţia

Blatul: 4 ouă, 300g zahăr, 200g făină, 100g nuci, 1 praf de copt sau un vârf de cuţit bicarbonat şi 10 linguri de apă rece.
Crema: Se pune 1/4 Kg zahăr să fiarbă fiind acoperit cu apă. După ce a dat câteva clocote se pune un pachet cacao şi se amestecă bine. Se lasă să se lege ca la şerbet apoi se dă jos şi se pune 1/4 Kg unt, puţin câte puţin.

Publicat de Razvan Ditescu la 10:37
Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire

Arhivă reţete

  • ►  2012 (39)
    • ►  septembrie (1)
    • ►  octombrie (8)
    • ►  noiembrie (25)
    • ►  decembrie (5)
  • ▼  2013 (52)
    • ▼  februarie (16)
      • Tort de la Laurenţia
      • Tort de mere de la Florica
      • Foi Doboş-tort
      • Foi Doboş-tort de la Aurica
      • Doboş-tort
      • Tort de mere de la Lala
      • Tort de ciocolată
      • Tort de portocale
      • Tort de nucă
      • Îngheţată Camelia
      • Chec glasat
      • Tort Truffe de la Camelia
      • Tort de portocale
      • Tort de la Oiţa de la Tisa
      • Tort de bezea de la Anca
      • Tort beţiv de la Anca
    • ►  martie (7)
    • ►  aprilie (24)
    • ►  iunie (2)
    • ►  iulie (3)
  • ►  2018 (27)
    • ►  ianuarie (22)
    • ►  februarie (1)
    • ►  octombrie (1)
    • ►  noiembrie (3)

Etichete

  • aperitive
  • cartofi ciocolată
  • checuri
  • ciocolată
  • ciorbe
  • dulceţuri
  • dulciuri
  • fursecuri
  • îngheţată
  • mâncăruri
  • murături
  • nuga
  • pişcoturi
  • prăjituri
  • preparate porc
  • salam biscuiți
  • saleuri
  • suc de soc
  • supe
  • șarlotă
  • torturi
  • turtă dulce
  • zacusca

Blogul meu

  • Blogu' lu' Răzvă

Despre mine

Fotografia mea
Razvan Ditescu
Vizualizați profilul meu complet
Tema Călătorii. Imagini pentru teme create de kamisoka. Un produs Blogger.