Bucătăria lu' mamaie

sâmbătă, 9 februarie 2013

Foi Doboş-tort

Foile: 2 oua întregi, 2 ceşcuţe miere, 2 ceşcuţe zahăr, 1 ceşcuţă lapte, 1/2 linguriţă bicarbonat şi 2 ceşti ulei. Se pun ouăle cu zahărul, se adaugă uleiul puţin câte puţin apoi toate celelalte. Făină cât cuprinde dar coca să nu fie prea tare. Se întind mai multe foi şi se coc pe rând. 
Apoi se umplu cu ce cremă doriţi.

Publicat de Razvan Ditescu la 14:47
Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire

Arhivă reţete

  • ►  2012 (39)
    • ►  septembrie (1)
    • ►  octombrie (8)
    • ►  noiembrie (25)
    • ►  decembrie (5)
  • ▼  2013 (52)
    • ▼  februarie (16)
      • Tort de la Laurenţia
      • Tort de mere de la Florica
      • Foi Doboş-tort
      • Foi Doboş-tort de la Aurica
      • Doboş-tort
      • Tort de mere de la Lala
      • Tort de ciocolată
      • Tort de portocale
      • Tort de nucă
      • Îngheţată Camelia
      • Chec glasat
      • Tort Truffe de la Camelia
      • Tort de portocale
      • Tort de la Oiţa de la Tisa
      • Tort de bezea de la Anca
      • Tort beţiv de la Anca
    • ►  martie (7)
    • ►  aprilie (24)
    • ►  iunie (2)
    • ►  iulie (3)
  • ►  2018 (27)
    • ►  ianuarie (22)
    • ►  februarie (1)
    • ►  octombrie (1)
    • ►  noiembrie (3)

Etichete

  • aperitive
  • cartofi ciocolată
  • checuri
  • ciocolată
  • ciorbe
  • dulceţuri
  • dulciuri
  • fursecuri
  • îngheţată
  • mâncăruri
  • murături
  • nuga
  • pişcoturi
  • prăjituri
  • preparate porc
  • salam biscuiți
  • saleuri
  • suc de soc
  • supe
  • șarlotă
  • torturi
  • turtă dulce
  • zacusca

Blogul meu

  • Blogu' lu' Răzvă

Despre mine

Fotografia mea
Razvan Ditescu
Vizualizați profilul meu complet
Tema Călătorii. Imagini pentru teme create de kamisoka. Un produs Blogger.