Bucătăria lu' mamaie

luni, 12 noiembrie 2012

Şniţele

Carnea de porc sau viţel se bate, se dă prin făină, prin ou bătut cu sare şi piper, apoi iar prin făină. Se prăjeşte în ulei.

Publicat de Razvan Ditescu la 08:22
Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire

Arhivă reţete

  • ▼  2012 (39)
    • ►  septembrie (1)
    • ►  octombrie (8)
    • ▼  noiembrie (25)
      • Ardei, roşii, gogoşari umpluţi
      • Sărmăluţe
      • Ciulama
      • Tuslama
      • Ostropel de pui
      • Mâncăruri de miel
      • Peşte
      • Mâncare de prune uscate sau gutui
      • Mâncare de perişoare cu mărar
      • Şniţele
      • Chiftele
      • Mâncare de castraveţi
      • Ciuperci sau bureţi de pădure
      • Pilaf
      • Urzici
      • Loboda şi spanacul
      • Preparate porc
      • Icre
      • Salată boeuf
      • Salată de crudităţi
      • Ciuperci cu maioneză şi smântână
      • Maioneză
      • Murături
      • Cremă de zahăr ars
      • Lapte de pasăre
    • ►  decembrie (5)
  • ►  2013 (52)
    • ►  februarie (16)
    • ►  martie (7)
    • ►  aprilie (24)
    • ►  iunie (2)
    • ►  iulie (3)
  • ►  2018 (27)
    • ►  ianuarie (22)
    • ►  februarie (1)
    • ►  octombrie (1)
    • ►  noiembrie (3)

Etichete

  • aperitive
  • cartofi ciocolată
  • checuri
  • ciocolată
  • ciorbe
  • dulceţuri
  • dulciuri
  • fursecuri
  • îngheţată
  • mâncăruri
  • murături
  • nuga
  • pişcoturi
  • prăjituri
  • preparate porc
  • salam biscuiți
  • saleuri
  • suc de soc
  • supe
  • șarlotă
  • torturi
  • turtă dulce
  • zacusca

Blogul meu

  • Blogu' lu' Răzvă

Despre mine

Fotografia mea
Razvan Ditescu
Vizualizați profilul meu complet
Tema Călătorii. Imagini pentru teme create de kamisoka. Un produs Blogger.