Bucătăria lu' mamaie

duminică, 11 noiembrie 2012

Mâncare de perişoare cu mărar

Perişoare obişnuite din carne tocată, mărar, sare şi piper. Se prăjesc şi peste ele se toarnă sosul obişnuit la care se adaugă mărar tocat.

Publicat de Razvan Ditescu la 08:20
Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire

Arhivă reţete

  • ▼  2012 (39)
    • ►  septembrie (1)
    • ►  octombrie (8)
    • ▼  noiembrie (25)
      • Ardei, roşii, gogoşari umpluţi
      • Sărmăluţe
      • Ciulama
      • Tuslama
      • Ostropel de pui
      • Mâncăruri de miel
      • Peşte
      • Mâncare de prune uscate sau gutui
      • Mâncare de perişoare cu mărar
      • Şniţele
      • Chiftele
      • Mâncare de castraveţi
      • Ciuperci sau bureţi de pădure
      • Pilaf
      • Urzici
      • Loboda şi spanacul
      • Preparate porc
      • Icre
      • Salată boeuf
      • Salată de crudităţi
      • Ciuperci cu maioneză şi smântână
      • Maioneză
      • Murături
      • Cremă de zahăr ars
      • Lapte de pasăre
    • ►  decembrie (5)
  • ►  2013 (52)
    • ►  februarie (16)
    • ►  martie (7)
    • ►  aprilie (24)
    • ►  iunie (2)
    • ►  iulie (3)
  • ►  2018 (27)
    • ►  ianuarie (22)
    • ►  februarie (1)
    • ►  octombrie (1)
    • ►  noiembrie (3)

Etichete

  • aperitive
  • cartofi ciocolată
  • checuri
  • ciocolată
  • ciorbe
  • dulceţuri
  • dulciuri
  • fursecuri
  • îngheţată
  • mâncăruri
  • murături
  • nuga
  • pişcoturi
  • prăjituri
  • preparate porc
  • salam biscuiți
  • saleuri
  • suc de soc
  • supe
  • șarlotă
  • torturi
  • turtă dulce
  • zacusca

Blogul meu

  • Blogu' lu' Răzvă

Despre mine

Fotografia mea
Razvan Ditescu
Vizualizați profilul meu complet
Tema Călătorii. Imagini pentru teme create de kamisoka. Un produs Blogger.