Bucătăria lu' mamaie

duminică, 28 octombrie 2012

Tocăniţe

Ceapa tocată solzi se căleşte în ulei. Se pune morcov şi ardei gras. Se pot pune cartofi, cartofi+carne, carne de vită porc sau pasăre. 

Publicat de Razvan Ditescu la 21:19
Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire

Arhivă reţete

  • ▼  2012 (39)
    • ►  septembrie (1)
    • ▼  octombrie (8)
      • Supe
      • Ciorbe
      • Musaca
      • Mâncare de limbă
      • Tocăniţe
      • Mâncare de fasole verde sau mazăre
      • Mâncare din fasole uscată
      • Sărmăluţe în foi de viţă
    • ►  noiembrie (25)
    • ►  decembrie (5)
  • ►  2013 (52)
    • ►  februarie (16)
    • ►  martie (7)
    • ►  aprilie (24)
    • ►  iunie (2)
    • ►  iulie (3)
  • ►  2018 (27)
    • ►  ianuarie (22)
    • ►  februarie (1)
    • ►  octombrie (1)
    • ►  noiembrie (3)

Etichete

  • aperitive
  • cartofi ciocolată
  • checuri
  • ciocolată
  • ciorbe
  • dulceţuri
  • dulciuri
  • fursecuri
  • îngheţată
  • mâncăruri
  • murături
  • nuga
  • pişcoturi
  • prăjituri
  • preparate porc
  • salam biscuiți
  • saleuri
  • suc de soc
  • supe
  • șarlotă
  • torturi
  • turtă dulce
  • zacusca

Blogul meu

  • Blogu' lu' Răzvă

Despre mine

Fotografia mea
Razvan Ditescu
Vizualizați profilul meu complet
Tema Călătorii. Imagini pentru teme create de kamisoka. Un produs Blogger.