Bucătăria lu' mamaie

miercuri, 31 octombrie 2012

Sărmăluţe în foi de viţă

Carne tocată cu orez, morcov şi ceapă. Se amestecă, se pune pe foi de viţă şi rulează. Se fierb în borş şi apoi se pune sosul. Sosul se face cu rântaş prăjit sau fiert şi bulion. Se toarnă sosul peste sarmalele fierte în borş. Nu se pune verdeaţă.

Publicat de Razvan Ditescu la 11:39
Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire

Arhivă reţete

  • ▼  2012 (39)
    • ►  septembrie (1)
    • ▼  octombrie (8)
      • Supe
      • Ciorbe
      • Musaca
      • Mâncare de limbă
      • Tocăniţe
      • Mâncare de fasole verde sau mazăre
      • Mâncare din fasole uscată
      • Sărmăluţe în foi de viţă
    • ►  noiembrie (25)
    • ►  decembrie (5)
  • ►  2013 (52)
    • ►  februarie (16)
    • ►  martie (7)
    • ►  aprilie (24)
    • ►  iunie (2)
    • ►  iulie (3)
  • ►  2018 (27)
    • ►  ianuarie (22)
    • ►  februarie (1)
    • ►  octombrie (1)
    • ►  noiembrie (3)

Etichete

  • aperitive
  • cartofi ciocolată
  • checuri
  • ciocolată
  • ciorbe
  • dulceţuri
  • dulciuri
  • fursecuri
  • îngheţată
  • mâncăruri
  • murături
  • nuga
  • pişcoturi
  • prăjituri
  • preparate porc
  • salam biscuiți
  • saleuri
  • suc de soc
  • supe
  • șarlotă
  • torturi
  • turtă dulce
  • zacusca

Blogul meu

  • Blogu' lu' Răzvă

Despre mine

Fotografia mea
Razvan Ditescu
Vizualizați profilul meu complet
Tema Călătorii. Imagini pentru teme create de kamisoka. Un produs Blogger.