Bucătăria lu' mamaie

marți, 4 decembrie 2012

Papanaşi

500 g brânză de vaci, 3 ouă întregi, 2-3 linguri de făină. Se face un aluat care se ia cu lingura şi se fierbe, pe rând, în apă clocotită cu sare. Se scot, se tăvălesc prin pesmet prăjit în unt. Se servesc calzi cu smântână şi zahăr după gust.

Publicat de Razvan Ditescu la 14:24
Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire

Arhivă reţete

  • ▼  2012 (39)
    • ►  septembrie (1)
    • ►  octombrie (8)
    • ►  noiembrie (25)
    • ▼  decembrie (5)
      • Măcinici
      • Şarlotă
      • Papară
      • Papanaşi
      • Dulceţuri
  • ►  2013 (52)
    • ►  februarie (16)
    • ►  martie (7)
    • ►  aprilie (24)
    • ►  iunie (2)
    • ►  iulie (3)
  • ►  2018 (27)
    • ►  ianuarie (22)
    • ►  februarie (1)
    • ►  octombrie (1)
    • ►  noiembrie (3)

Etichete

  • aperitive
  • cartofi ciocolată
  • checuri
  • ciocolată
  • ciorbe
  • dulceţuri
  • dulciuri
  • fursecuri
  • îngheţată
  • mâncăruri
  • murături
  • nuga
  • pişcoturi
  • prăjituri
  • preparate porc
  • salam biscuiți
  • saleuri
  • suc de soc
  • supe
  • șarlotă
  • torturi
  • turtă dulce
  • zacusca

Blogul meu

  • Blogu' lu' Răzvă

Despre mine

Fotografia mea
Razvan Ditescu
Vizualizați profilul meu complet
Tema Călătorii. Imagini pentru teme create de kamisoka. Un produs Blogger.